Bedrijfsuitjes 2bMore

Team

Bij 2bMore werken ambitieuze, nuchtere vakidioten met een hart voor database marketing.

 

Een gedreven team dat dagelijks met plezier werkt aan afwisselende opdrachten en projecten in een open omgeving, waar we informeel, maar wel professioneel met elkaar en de klant omgaan.

 

Denken in mogelijkheden, een mening die telt, fouten durven maken, elkaar helpen en jezelf blijven verbeteren. Dat is 2bMore.

 

Team

Werken bij 2bMore

2bMore is een data-driven marketingbureau met een professionele werkomgeving in een informele sfeer.

Wij bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en realiseren online toepassingen op het snijvlak van klantdatabases, marketing en technologie.

Momenteel zijn er 2 openstaande vacatures

Vacatures

 • Microsoft SQL 2016 developer

  Heb jij passie voor data en wil jij databases ontwikkelen, uitbouwen en verbeteren? Heb jij interesse in het toepassen van nieuwe technieken en wil jij werken bij een groeiend bedrijf met grote klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou.
  Bekijk de vacature.

 • Marketing Automation Specialist

  Ben je een enthousiaste vakidioot met een passie voor data-driven marketing? Heb je zin om aan de slag te gaan met uitdagende projecten in een dynamische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  Bekijk de vacature.

 • Open sollicitatie

  2bMore is in beweging. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, enthousiaste vakmensen met een economische, bedrijfskundige, marketing of ICT-achtergrond.
  Pas je binnen ons profiel en ben je enthousiast geworden? Stuur dan een e-mail met je CV en een korte motivatie naar:  

 • Stage / talent

  2bMore is actief op het snijvlak van klantdatabases, marketing en technologie. Wij hebben regelmatig stageplekken.
  Heb je talent, ambitie en een studie die aansluit op ons profiel? Stuur dan een e-mail met je CV en een korte motivatie naar:  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief