Ternair Campaign - E-mail & Campagnemanagement

Flexibele data integratie

Een volledig klantbeeld vormt de basis voor campagnemanagement. Klantgegevens uit online en offline databronnen worden snel en eenvoudig met elkaar verbonden en toegankelijk gemaakt binnen de campagnemanagement omgeving. Batchgewijs en waar nodig realtime zodat direct kan worden ingespeeld op het gedrag van klanten en prospects. Geen beperkingen meer met data, maar al jouw klantgegevens altijd en overal beschikbaar.

Cross channel

De campagnemanagement omgeving levert een geïntegreerde oplossing voor opzetten, uitvoeren, meten, monitoren en aansturen van data-driven 1-1 campagnes voor alle kanalen (onder andere e-mail, SMS, push bericht mobile app, social media, post en telemarketing). Marketeers hebben het gereedschap voor het zeer gericht en fijnmazig selecteren van doelgroepen, het opmaken van dynamische content geschikt voor alle devices, en het op het juiste moment versturen van relevante, gepersonaliseerde berichten op basis van volledige en actuele klantdata.

Eenvoud, snelheid en efficiency

De gebruikersvriendelijke interface stelt marketeers in staat om op eenvoudige wijze campagne workflows te bouwen, aan te passen en uit te breiden. De marketingproductiviteit wordt verhoogd doordat nieuwe campagnes zeer snel worden opgezet door het kopiëren en hergebruiken van templates. En het inplannen en geautomatiseerd uitvoeren van periodiek terugkerende campagnes zorgt voor efficiënt werken.

Ternair Profile - Realtime personalisatie


Identificeren, verrijken en begrijpen

Personalisatie begint met het herkennen van klanten en bezoekers. Onze oplossing biedt verschillende mogelijkheden om (anonieme) bezoekers en klanten te identificeren, te verrijken en te analyseren. Het herkennen van klanten en de opgebouwde klantkennis vormen de basis voor het personaliseren en afstemmen van jouw aanbod en communicatie op basis van een individuele klant.

Personaliseren en customizen content
Onze oplossing faciliteert de levering van gepersonaliseerde content afgestemd op het profiel en gedrag van de bezoeker. De klantervaring wordt geoptimaliseerd door het koppelen en ontsluiten van klantgegevens en content binnen jouw website(s) en andere customer touchpoint(s). De gebruikersvriendelijke interface stelt marketeers in staat om data-driven content blokken en beslisregels op te zetten, aan te passen en uit te breiden.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.