Ternair Interact - Preferences & Consent (opt-in)


Abonnementenadministratie nieuwsbrieven

Automatiseer het gehele proces van in- en uitschrijven op nieuwsbrieven (opt-in & opt-out) en voorkeuren binnen één gebruikersvriendelijke interface. Onze oplossing faciliteert het automatisch afhandelen, administreren en beheren van aan- en afmeldingen van nieuwsbrieven en lijsten.

Privacy wetgeving
Wij faciliteren een uitgebreide en onbeperkte registratie van gegevens, inclusief historie, zodat kan worden voldaan aan de privacy wetgeving.

Ternair Interact - Leads


Administreren en beheren van leads
Centraliseer en beheer de administratie van leads realtime achter jouw website(s) en online touchpoint(s). Onze oplossing faciliteert het online verzamelen, administreren en ontsluiten van leads en vormt het startpunt voor het leadgeneratie en -nurturing proces.

Leadnurturing
Aan de hand van (realtime) gedragsdata en leadscores worden leads via geautomatiseerde communicatie voorzien met relevante content met als resultaat een marketing of sales qualified lead.

Ternair Interact - Access & Entitlement


Ontsluiten besloten content binnen website(s)
Onze oplossing faciliteert het realtime ontsluiten van afgeschermde, besloten content binnen jouw websites. Als “spin in het web” koppelen we klantgegevens uit back-end informatiesystemen aan jouw website(s).

Centraal login platform
Vanuit één centrale bron wordt het loginproces binnen jouw website(s), webshop(s) en portal(s) ondersteund. Diverse interne en externe authenticatie methodieken worden ingezet om de identiteit van een gebruiker vast te stellen. Met altijd de juiste mix van gemak vs. veiligheid, afgestemd op jouw situatie.

Sleutelbeheer
Het datamodel is geoptimaliseerd voor het beheren van klantsleutels (unieke ID’s) van aangesloten klantsystemen. Deze “klantsleutels” worden geautomatiseerd gematcht en gekoppeld aan het unieke account in de database.

Toekennen rechten (autorisatie)
Na de authenticatie van de gebruiker wordt realtime een gebruikersprofiel samengesteld en opgehaald. Met dit profiel is het mogelijk om toegang tot content te verlenen op basis van onder andere contracten, lidmaatschappen, nieuwsbrieven, ip-adressen, promotiecodes en gebruikerskenmerken. Op deze manier kan je snel, flexibel, veilig en effectief gepersonaliseerde en besloten content ontsluiten binnen jouw website(s).

Ternair Interact - Clicks


Identificeerbaar klikgedrag
Via diverse methodieken (onder andere digital fingerprints) herkennen, identificeren, administreren, taggen en verrijken wij het klikgedrag van bezoekers op jouw website(s) en portal(s). Verkrijg informatie over wie op je website heeft gekeken, op welke pagina’s ze zijn geweest, hoe vaak ze terugkomen et cetera. Hiermee bouwen wij een database op met unieke bezoekersprofielen die worden gekoppeld aan je bestaande relatiegegevens.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.