Ternair Marketingdatabase


Golden record – 360° klantbeeld

Wij bouwen marketingdatabases waarin klantgegevens uit alle beschikbare interne en externe systemen worden geïntegreerd tot een 360° klantbeeld. Klantgegevens uit online en traditionele offline databronnen worden voorbewerkt, gestandaardiseerd, gematcht, ontdubbeld en samengevoegd. Zo ontstaat een “golden record” per klant waarbij alle gegevens rondom een individuele klant zijn georganiseerd.

Analyse en verrijken klantprofiel
Het eenduidige klantbeeld is de basis voor het verkrijgen van inzicht in klanten en hun gedrag. Klantinformatie wordt verrijkt door het berekenen van dynamische profielkenmerken per klant. Alle gegevens worden ontsloten in een gebruikersvriendelijke webbased interface die overzicht en inzicht biedt in jouw klanten en hun profiel.

Versnellen marketingprocessen
Wij zorgen ervoor dat al jouw klantdata (tijdig) beschikbaar en bruikbaar is. De voordelen van gecentraliseerde en complete klantinformatie, vormen de basis voor inbound en outbound marketingprocessen. Gecombineerd met eenvoudige en krachtige functionaliteiten, brengen wij versnelling in jouw marketingprocessen.

Ternair Datamart voor rapportages


Inzichtelijke dashboards
Vertaal je doelstellingen naar meetbare indicatoren door je data te organiseren en geschikt te maken voor rapportage- en analyse doeleinden. Wij faciliteren een centrale database oplossing waarin gegevens vanuit verschillende databronnen, zoals data uit het CRM systeem, webstatistieken, campagnemanagement, et cetera, geautomatiseerd worden gerepliceerd, bewerkt en georganiseerd. De data kan worden ontsloten binnen je eigen rapportagetool.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.