Wat we doen

E-mail & campagnemanagement

Flexibele data integratie

Een volledig klantbeeld vormt de basis voor campagnemanagement. Klantgegevens uit online en offline databronnen worden snel en eenvoudig met elkaar verbonden en toegankelijk gemaakt binnen de campagnemanagement omgeving. Batchgewijs en waar nodig realtime zodat direct kan worden ingespeeld op het gedrag van klanten en prospects. Geen beperkingen meer met data, maar al jouw klantgegevens altijd en overal beschikbaar.

Cross channel

De campagnemanagement omgeving levert een geïntegreerde oplossing voor opzetten, uitvoeren, meten, monitoren en aansturen van data-driven 1-1 campagnes voor alle kanalen (onder andere e-mail, SMS, push bericht mobile app, social media, post en telemarketing). Marketeers hebben het gereedschap voor het zeer gericht en fijnmazig selecteren van doelgroepen, het opmaken van dynamische content geschikt voor alle devices, en het op het juiste moment versturen van relevante, gepersonaliseerde berichten op basis van volledige en actuele klantdata.

Eenvoud, snelheid en efficiency

De gebruikersvriendelijke interface stelt marketeers in staat om op eenvoudige wijze campagne workflows te bouwen, aan te passen en uit te breiden. De marketingproductiviteit wordt verhoogd doordat nieuwe campagnes zeer snel worden opgezet door het kopiëren en hergebruiken van templates. En het inplannen en geautomatiseerd uitvoeren van periodiek terugkerende campagnes zorgt voor efficiënt werken.

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout | | +31 (0) 30 -687 7103

Personalisatie

Identificeren, verrijken en begrijpen

Personalisatie begint met het herkennen van klanten en bezoekers. Onze oplossing biedt verschillende mogelijkheden om (anonieme) bezoekers en klanten te identificeren, te verrijken en te analyseren. Het herkennen van klanten en de opgebouwde klantkennis vormen de basis voor het personaliseren en afstemmen van jouw aanbod en communicatie op basis van een individuele klant.

Personaliseren en customizen content

Onze oplossing faciliteert de levering van gepersonaliseerde content afgestemd op het profiel en gedrag van de bezoeker. De klantervaring wordt geoptimaliseerd door het koppelen en ontsluiten van klantgegevens en content binnen jouw website(s) en andere customer touchpoint(s). De gebruikersvriendelijke interface stelt marketeers in staat om data-driven content blokken en beslisregels op te zetten, aan te passen en uit te breiden.

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout | | +31 (0) 30 -687 7103

Nieuwsbrieven

Abonnementenadministratie

Automatiseer het gehele proces van in- en uitschrijven op nieuwsbrieven binnen één gebruikersvriendelijke interface. Onze oplossing faciliteert het automatisch afhandelen, administreren en beheren van aan- en afmeldingen van nieuwsbrieven en lijsten.

Privacy wetgeving

Wij faciliteren een uitgebreide en onbeperkte registratie van gegevens, inclusief historie, zodat kan worden voldaan aan de privacy wetgeving.

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout | | +31 (0) 30 -687 7103

Leadgeneratie

Administreren en beheren van leads

Centraliseer en beheer de administratie van leads realtime achter jouw website(s) en online touchpoint(s). Onze oplossing faciliteert het online verzamelen, administreren en ontsluiten van leads en vormt het startpunt voor het leadgeneratie en -nurturing proces.

Leadnurturing

Aan de hand van (realtime) gedragsdata en leadscores worden leads via geautomatiseerde communicatie voorzien met relevante content met als resultaat een marketing of sales qualified lead.

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout | | +31 (0) 30 -687 7103

Toegang & Rechten

Ontsluiten besloten content binnen website(s)

Onze oplossing faciliteert het realtime ontsluiten van afgeschermde, besloten content binnen jouw websites. Als “spin in het web” koppelen we klantgegevens uit back-end informatiesystemen aan jouw website(s).

Centraal login platform

Vanuit één centrale bron wordt het loginproces binnen jouw website(s), webshop(s) en portal(s) ondersteund. Diverse interne en externe authenticatie methodieken worden ingezet om de identiteit van een gebruiker vast te stellen. Met altijd de juiste mix van gemak vs. veiligheid, afgestemd op jouw situatie.

Sleutelbeheer

Het datamodel is geoptimaliseerd voor het beheren van klantsleutels (unieke ID’s) van aangesloten klantsystemen. Deze “klantsleutels” worden geautomatiseerd gematcht en gekoppeld aan het unieke account in de database.

Toekennen rechten (autorisatie)

Na de authenticatie van de gebruiker wordt realtime een gebruikersprofiel samengesteld en opgehaald. Met dit profiel is het mogelijk om toegang tot content te verlenen op basis van onder andere contracten, lidmaatschappen, nieuwsbrieven, ip-adressen, promotiecodes en gebruikerskenmerken. Op deze manier kan je snel, flexibel, veilig en effectief gepersonaliseerde en besloten content ontsluiten binnen jouw website(s).

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout | | +31 (0) 30 -687 7103

Klikgedrag

Identificeerbaar klikgedrag

Via diverse methodieken (onder andere digital fingerprints) herkennen, identificeren, administreren, taggen en verrijken wij het klikgedrag van bezoekers op jouw website(s) en portal(s). Verkrijg informatie over wie op je website heeft gekeken, op welke pagina’s ze zijn geweest, hoe vaak ze terugkomen et cetera. Hiermee bouwen wij een database op met unieke bezoekersprofielen die worden gekoppeld aan je bestaande relatiegegevens.

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout | | +31 (0) 30 -687 7103

Data-integratie

Golden record – 360° klantbeeld

Wij bouwen marketingdatabases waarin klantgegevens uit alle beschikbare interne en externe systemen worden geïntegreerd tot een 360° klantbeeld. Klantgegevens uit online en traditionele offline databronnen worden voorbewerkt, gestandaardiseerd, gematcht, ontdubbeld en samengevoegd. Zo ontstaat een “golden record” per klant waarbij alle gegevens rondom een individuele klant zijn georganiseerd.

Analyse en verrijken klantprofiel

Het eenduidige klantbeeld is de basis voor het verkrijgen van inzicht in klanten en hun gedrag. Klantinformatie wordt verrijkt door het berekenen van dynamische profielkenmerken per klant. Alle gegevens worden ontsloten in een gebruikersvriendelijke webbased interface die overzicht en inzicht biedt in jouw klanten en hun profiel.

Versnellen marketingprocessen

Wij zorgen ervoor dat al jouw klantdata (tijdig) beschikbaar en bruikbaar is. De voordelen van gecentraliseerde en complete klantinformatie, vormen de basis voor inbound en outbound marketingprocessen. Gecombineerd met eenvoudige en krachtige functionaliteiten, brengen wij versnelling in jouw marketingprocessen.

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout | | +31 (0) 30 -687 7103

Dashboard & rapportage

Inzichtelijke dashboards

Vertaal je doelstellingen naar meetbare indicatoren door je data te organiseren en geschikt te maken voor rapportage- en analyse doeleinden. Wij faciliteren een centrale database oplossing waarin gegevens vanuit verschillende databronnen, zoals data uit het CRM systeem, webstatistieken, campagnemanagement, et cetera, geautomatiseerd worden gerepliceerd, bewerkt en georganiseerd. De data kan worden ontsloten binnen je eigen rapportagetool.

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout | | +31 (0) 30 -687 7103

Mobile Apps

Data-driven

Wij bouwen data-driven mobile apps waarin gegevens en services uit interne en externe (back-end) systemen naadloos worden geïntegreerd. Met de gebruikerservaring en de “customer journey” als uitgangspunt. Content toegesneden op de context van de gebruiker, in een strakke vormgeving, beschikbaar in de juiste vorm en vanzelfsprekend “responsive”.

Snelheid en efficiency

Onze mobile apps worden gerealiseerd als hybride app, ook wel cross-platform app genoemd. Een hybride app werkt direct op alle apparaten (besturingssystemen). Voordeel is dat een app slechts één keer hoeft te worden ontwikkeld. Dit bespaart tijd en geld.

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout | | +31 (0) 30 -687 7103

Ternair Marketing Automation Platform

2bMore realiseert haar oplossingen met het Ternair Marketing Automation Platform.

Het Ternair Marketing Automation Platform is een krachtige en robuuste webbased software suite voor het verzamelen, integreren, ontsluiten en toepassen van een grote hoeveelheden klantgegevens binnen marketingprocessen. Het platform is modulair van opzet en alle componenten zijn herbruikbaar.

Diensten

Implementatie

2bMore heeft ruime ervaring met het implementeren van Ternair oplossingen. Wij zorgen voor het implementeren èn operationeel maken van één of meerdere onderdelen uit het Ternair Marketing Automation Platform en de integratie met de verschillende databronnen.

Support

2bMore biedt op afroep operationele ondersteuning bij alle voorkomende werkzaamheden op de tools van het Ternair Marketing Automation Platform.

Training

2bMore organiseert trainingen, cursussen en workshops voor gebruikers. De trainingen zijn praktijkgericht, effectief en flexibel van opzet.

Hosting

De marketingoplossingen van 2bMore zijn beschikbaar in de cloud (Software as a Service) en on-premise (binnen het data center van je eigen organisatie).

Consultancy

2bMore ondersteunt jouw organisatie bij vraagstukken op het gebied van data-driven marketing. Bijvoorbeeld met het vertalen van contactstrategieën en marktbewerkingsplannen naar concrete campagnes en customer journeys. Afhankelijk van het onderwerp wordt hiervoor een consultant, marketing-, online- of database specialist ingezet.

Extra capaciteit

Voor ondersteuning van de dagelijkse operatie levert 2bMore tijdelijke ­capaciteit. Onze specialisten beschikken over hands-on ervaring met grote klantdatabases, campagnemanagement oplossingen, e-mailmarketing tools en analyse- / rapportagetools.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief