Wij helpen organisaties met grote klantdatabases met het verbeteren en versnellen van data-driven marketingprocessen door het leveren van expertise en softwareoplossingen.

DATA INTEGRATIE

Golden record - 360° klantbeeld

Wij bouwen marketingdatabases waarin klantgegevens uit alle beschikbare interne en externe systemen worden geïntegreerd tot een 360° klantbeeld. Klantgegevens uit online en traditionele offline databronnen worden voorbewerkt, gestandaardiseerd, gematcht, ontdubbeld en samengevoegd. Zo ontstaat een “golden record” per klant waarbij alle gegevens rondom een individuele klant zijn georganiseerd.

Analyse en verrijken klantprofiel

Het eenduidige klantbeeld is de basis voor het verkrijgen van inzicht in klanten en hun gedrag. Klantinformatie wordt verrijkt door het berekenen van dynamische profielkenmerken per klant. Alle gegevens worden ontsloten in een gebruikersvriendelijke webbased interface die overzicht en inzicht biedt in jouw klanten en hun profiel.

Versnellen marketingprocessen

Wij zorgen ervoor dat al jouw klantdata (tijdig) beschikbaar en bruikbaar is. De voordelen van gecentraliseerde en complete klantinformatie, vormen de basis voor inbound en outbound marketingprocessen. Gecombineerd met eenvoudige en krachtige functionaliteiten, brengen wij versnelling in jouw marketingprocessen.

Bekijk cases

Bekijk video

Meer weten?

Erik van Stiphout
Erik van Stiphout
030 - 687 7103

EMAIL & CAMPAGNE MANAGEMENT

Flexibele data integratie

Een volledig klantbeeld vormt de basis voor campagnemanagement. Klantgegevens uit online en offline databronnen worden snel en eenvoudig met elkaar verbonden en toegankelijk gemaakt binnen de campagnemanagement omgeving. Batchgewijs en waar nodig realtime zodat direct kan worden ingespeeld op het gedrag van klanten en prospects. Geen beperkingen meer met data, maar al jouw klantgegevens altijd en overal beschikbaar.

Cross channel

De campagnemanagement omgeving levert een geïntegreerde oplossing voor opzetten, uitvoeren, meten, monitoren en aansturen van data-driven 1-1 campagnes voor alle kanalen (o.a. e-mailingen, SMS, push berichten mobile apps, post en telemarketing). Marketeers hebben het gereedschap voor het zeer gericht en fijnmazig selecteren van doelgroepen, het opmaken van dynamische content geschikt voor alle devices, en het op het juiste moment versturen van relevante, gepersonaliseerde berichten op basis van volledige en actuele klantdata.

Eenvoud, snelheid en efficiency

De gebruikersvriendelijke interface stelt marketeers in staat om op eenvoudige wijze campagne workflows te bouwen, aan te passen en uit te breiden. De marketingproductiviteit wordt verhoogd doordat nieuwe campagnes zeer snel kunnen worden opgezet door het kopiëren en hergebruiken van templates. En het inplannen en geautomatiseerd uitvoeren van periodiek terugkerende campagnes zorgt voor efficiënt werken.

Bekijk cases

Bekijk video

Meer weten?

Erik van Stiphout
Erik van Stiphout
030 - 687 7103

ONLINE DATA MANAGEMENT

Online CRM-systeem achter websites

Centraliseer en beheer de administratie van klanten en leads realtime achter jouw websites en online touchpoints. Onze oplossing faciliteert het online verzamelen, administreren en ontsluiten van online accounts, wachtwoorden, interacties en “gratis” afnames (downloads, aanvragen, nieuwsbrief, etc.). De centrale oplossing is het startpunt voor jouw lead generation en -nurturing proces.

Identificeerbaar klikgedrag

Via diverse methodieken identificeren, verrijken en administreren wij het klikgedrag op jouw websites en portals. Hiermee bouwen wij een database met unieke bezoekersprofielen. Deze database vormt de basis voor het herkennen van terugkerende bezoekers op jouw website. Hiermee wordt het mogelijk om de content, communicatie en aanbod binnen jouw websites en marketingcampagnes te personaliseren en af te stemmen op het profiel van jouw bezoekers en klanten.

Bekijk cases

Bekijk video

Meer weten?

Erik van Stiphout
Erik van Stiphout
030 - 687 7103

TOEGANG & RECHTEN

Ontsluiten besloten content binnen websites

Onze oplossing faciliteert het real-time ontsluiten van afgeschermde, besloten content binnen jouw websites. Als “spin in het web” koppelen we klantgegevens uit back-end informatiesystemen aan jouw websites.

Centraal login platform

Vanuit één centrale bron wordt het loginproces binnen jouw websites, webshops en portals ondersteund. Diverse interne en externe authenticatie methodieken kunnen worden ingezet om de identiteit van een gebruiker vast te stellen. Met altijd de juiste mix van gemak vs. veiligheid, afgestemd op jouw situatie.

Sleutelbeheer

Het datamodel is geoptimaliseerd voor het beheren van klantsleutels (unieke ID’s) van aangesloten klantsystemen. Deze “klantsleutels” worden geautomatiseerd gematcht en gekoppeld aan het unieke account in de database.

Toekennen rechten (autorisatie)

Na de authenticatie van de gebruiker wordt real-time een gebruikersprofiel samengesteld en opgehaald. Met dit profiel is het mogelijk om toegang tot content te verlenen op basis van o.a. contracten, lidmaatschappen, nieuwsbrieven, ip-adressen, promotiecodes en gebruikerskenmerken. Op deze manier kan je snel, flexibel, veilig en effectief gepersonaliseerde en besloten content ontsluiten binnen je websites.

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout
Erik van Stiphout
030 - 687 7103

PERSONALISATIE

Identificeren, verrijken en begrijpen

Personalisatie begint met het herkennen van klanten en bezoekers. Onze oplossing biedt verschillende mogelijkheden om (anonieme) bezoekers en klanten te identificeren, te verrijken en te analyseren. Het herkennen van klanten en de opgebouwde klantkennis vormen de basis voor het personaliseren en afstemmen van uw aanbod en communicatie op basis van een individuele klant.

Personaliseren en customizen content

Onze oplossing faciliteert de levering van gepersonaliseerde content afgestemd op het profiel en gedrag van de bezoeker. De klant ervaring wordt geoptimaliseerd door het koppelen en ontsluiten van klantgegevens en content binnen uw websites en andere customer touchpoints. De gebruikersvriendelijke interface stelt marketeers in staat om data-driven content blokken en beslisregels op te zetten, aan te passen en uit te breiden.

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout
Erik van Stiphout
030 - 687 7103

MOBIELE APPS

Data-driven

Wij bouwen data-driven mobile apps waarin gegevens en services uit interne en externe (back-end) systemen naadloos worden geïntegreerd. Met de gebruikerservaring en de ‘customer journey’ als uitgangspunt. Content toegesneden op de context van de gebruiker, in een strakke vormgeving, beschikbaar in de juiste vorm en vanzelfsprekend “responsive”.

Snelheid en efficiency

Onze mobile apps worden gerealiseerd als hybride app, ook wel cross-platform app genoemd. Een hybride app werkt direct op alle apparaten (besturingssystemen). Voordeel is dat een app slechts één keer hoeft te worden ontwikkeld. Dit bespaart tijd en geld

Bekijk cases

Meer weten?

Erik van Stiphout
Erik van Stiphout
030 - 687 7103

MARKETING PLATFORM

Ternair Platform

2bMore realiseert haar oplossingen met het Ternair Marketing Automation Platform. Ternair is een krachtige en robuuste webbased software suite voor het verzamelen, integreren, ontsluiten en toepassen van grote hoeveelheden klantgegevens binnen marketing processen. Het platform is modulair van opzet en alle componenten zijn herbruikbaar.

Ternair Marketing Automation Platform

Managed services

Hosting, beheer, onderhoud, optimalisatie en doorontwikkeling van jouw applicaties ligt bij ons in goede handen. 2bMore beschikt over een kwalitatief hoogstaand hostingplatform voor haar webbased applicaties. Hoge prestaties op het gebied van beschikbaarheid, responstijd, betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit maken ons platform uitermate geschikt voor het hosten van onze webbased oplossingen.

Proeftuin

Het ontwikkelen en implementeren van nieuwe marketingoplossingen en -toepassingen brengt onzekerheden met zich mee omtrent de werkbaarheid, risico’s, investeringen en het uiteindelijke rendement. Een proeftuin van 2bMore biedt een oplossing voor dit vraagstuk. In onze proeftuin kan je nieuwe marketingoplossingen en -toepassingen testen en uitproberen, tegen een beperkte investering.

Interim professionals

Tijdelijke capaciteit nodig?

Onze specialisten beschikken over hands-on ervaring met grote klantdatabases, campagnemanagementoplossingen, e-mailmarketingtools en analyse-/rapportagetools

Meer weten?

Erik van Stiphout
Erik van Stiphout
030 - 687 7103

Bekijk cases

Meer weten