Over 2bMore

Klantgegevens zitten in ons DNA. En dan het liefst heel veel klantgegevens.

Sinds de start in 2006 ondersteunen we organisaties met grote klantdatabases. We verbeteren en versnellen marketingprocessen door het snel en eenvoudig samenbrengen en beschikbaar maken van klantgegevens uit verschillende offline en online databronnen.

Dit doen we door de inzet van vakmensen en door het slim toepassen van technologie binnen het marketingspeelveld. We zijn toegewijd aan onze klanten, medewerkers en oplossingen. Met altijd de focus op kwaliteit en resultaat.

En als het nodig is, zetten we daarvoor graag een stap extra. Zo hebben we een trouwe en tevreden klantenkring weten op te bouwen.

MANAGEMENT

Eelco Gerritsma
Erik van Stiphout

WERKEN BIJ 2BMORE

2bMore is een data-driven marketing bureau met een professionele werkomgeving in een informele sfeer. Met een gedreven team werken we dagelijks met plezier aan projecten en opdrachten.

Wij bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en realiseren online toepassingen op het snijvlak van klantdatabases, marketing en technologie.

WIJ ZOEKEN

VACATURES

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Open sollicitatie

2bMore is in beweging. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, enthousiaste vakmensen met een economische, bedrijfskundige, marketing of ICT-achtergrond.
Pas je binnen ons profiel en ben je enthousiast geworden? Stuur dan een e-mail met je CV en een korte motivatie naar: E-mail

Stage / Talent

2bMore is actief op het snijvlak van klantdatabases, marketing en technologie. Wij hebben regelmatig stageplekken.
Heb je talent, ambitie en een studie die aansluit op ons profiel? Stuur dan een e-mail met je CV en een korte motivatie naar: E-mail

Contact

Adres
2bMore B.V.
Floridalaan 6
3404 WV IJsselstein

Postbus 231
3400 AE IJsselstein
Telefoon
+31 (0) 30 -687 7103
E-mail
E-mail