Diensten

Implementatie

2bMore heeft ruime ervaring met het implementeren van Ternair oplossingen. Wij zorgen voor het implementeren èn operationeel maken van één of meerdere onderdelen uit het Ternair Marketing Automation Platform en de integratie met de verschillende databronnen.

Support

2bMore biedt op afroep operationele ondersteuning bij alle voorkomende werkzaamheden op de tools van het Ternair Marketing Automation Platform.

Training

2bMore organiseert trainingen, cursussen en workshops voor gebruikers. De trainingen zijn praktijkgericht, effectief en flexibel van opzet.

Hosting

De marketingoplossingen van 2bMore zijn beschikbaar in de cloud (Software as a Service) en on-premise (binnen het data center van je eigen organisatie).

Consultancy

2bMore ondersteunt jouw organisatie bij vraagstukken op het gebied van data-driven marketing. Bijvoorbeeld met het vertalen van contactstrategieën en marktbewerkingsplannen naar concrete campagnes en customer journeys. Afhankelijk van het onderwerp wordt hiervoor een consultant, marketing-, online- of database specialist ingezet.

Extra capaciteit

Voor ondersteuning van de dagelijkse operatie levert 2bMore tijdelijke ­capaciteit. Onze specialisten beschikken over hands-on ervaring met grote klantdatabases, campagnemanagement oplossingen, e-mailmarketing tools en analyse- / rapportagetools.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.