Lead Nurturing & Lead Scoring

DTG

DTG biedt praktische online marketing services voor MKB-bedrijven in Nederland. Het bedrijf uit Amsterdam helpt ondernemers beter vindbaar te zijn, zich online te presenteren en in contact te komen met nieuwe klanten.

Lead nurteringsproces

Alle MKB-bedrijven in Nederland zijn voor DTG een potentiele klant. Door het aanbieden van gerichte content zoals whitepapers, kennisartikelen en workshops converteert het bedrijf bezoekers aan DTG.nl naar leads. Om deze leads vast te leggen, te identificeren en op het juiste moment uit te leveren aan sales heeft 2bMore haar Ternair Suite ingezet en ingericht.

"Wij hebben voor de Ternair Suite gekozen omdat dit platform alle functionaliteit biedt om de klant- en prospect interactie over alle kanalen te beheersen en te initiëren. Daarnaast speelde de expertise en snelheid van het 2bMore team een belangrijke rol. De implementatie van de Ternair Suite was in no-time gereed, inclusief het customizen om het platform naadloos aan te laten sluiten op de processen en organisatie van DTG."

Sinds de implementatie van de Ternair Suite is het lead nuturingsproces van DTG aanzienlijk verbeterd. Dagelijks worden meer dan 250 leads vastgelegd en via Ternair Campaign opgevolgd. Leads die voldoen aan de Sales Qualified lead score worden op het juiste moment geautomatiseerd uitgeleverd aan sales. Hiermee heeft DTG een kostenreductie gerealiseerd door de automatisering van handmatig werk. Daarnaast is de time-to-market veel korter geworden. Waar in het verleden salesleads pas na enkele dagen werden uitgereikt, vindt dit nu nagenoeg realtime plaats. Wat de kwaliteit en conversie van leads aanzienlijk verbetert.