Centraal login platform

Springer

Springer Media is een dynamisch mediabedrijf met focus op de Nederlandse gezondheidszorg. Springer Media is onderdeel van een wereldwijd opererende uitgever, Springer Science+Business Media. In 2009 zette Springer de transitie naar online in met de bouw van een platform, "MijnBSL".

Verbinding tussen websites en abonnement systeem

Het online aanbieden en verkopen van (betaalde) producten via portals en websites is voor veel uitgevers een speerpunt. Om te kunnen bepalen wie op welk moment, toegang moet krijgen tot specifieke content, dienen de klant- en abonnementengegevens realtime beschikbaar te zijn.

“Het is prettig werken met 2bMore. 2bMore heeft de kennis in huis om direct te reageren op vragen en nieuwe verzoeken, maar komt ook zelf met voorstellen. Kortom, een professioneel bedrijf met professionele service voor een professionele prijs.”

2bMore heeft haar softwareoplossing Ternair Interact ingezet voor het inrichten van een platform waarmee abonnementen uit SAP realtime, online worden ontsloten binnen de websites en portals van BSL. Sinds de implementatie beschikt BSL over één centraal platform waarmee het bedrijf in staat is om snel en effectief afgeschermde content op de diverse websites te ontsluiten voor geregistreerde gebruikers. Inmiddels werken meerdere internationale bedrijfsonderdelen van Springer met de oplossing van 2bMore.