Uitgeverij bundelt klantdata en focust op output

MindCampus

MindCampus (voorheen WEKA Business Media) is een mediabedrijf dat professionals in human resources management (HR) en facility management ondersteunt met mediadiensten. De hoeveelheid klantgegevens die MindCampus via haar online media verzamelt groeit sterk; de gegevens werden echter versnipperd over het bedrijf opgeslagen.

Marketing platform

In 2012 besloot MindCampus stappen te zetten om al die gegevens te combineren tot een integraal klantbeeld. 2bMore heeft hiertoe een centrale marketingdatabase ingericht op basis van koppelingen met verschillende databronnen (ERP-systeem, "Mijn"-omgeving, nieuwsbrieven, ad-hoc bestanden).

“De kracht van 2bMore is dat zij zich snel kunnen verplaatsen in de problematiek. Dankzij hun oplossing kunnen wij op een gestructureerde manier met onze doelgroep communiceren. Wij verliezen geen tijd meer, maar kunnen focussen op output.”

Deze gegevens worden ontsloten in Ternair Campaign, de e-mail & campagnemanagement oplossing van 2bMore. Hiermee kunnen specifieke doelgroepen worden geselecteerd en e-mailcampagnes worden opgemaakt en verstuurd op basis van dynamische templates. Medio 2012 ging Ternair live. Sindsdien beschikt het bedrijf over een geautomatiseerd marketingplatform waarin alle informatie over klanten en prospects samenkomt. Zo ontstaat klantkennis die MindCampus in staat stelt om haar doelgroepen heel gericht te benaderen via verschillende kanalen zoals, e-mail en telemarketing.