Persoonlijke omgeving voor beursbezoekers

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam organiseert en faciliteert congressen, beurzen en evenementen. Bezoekers willen vaak het maximale uit hun tijd halen. Om hen daarbij te helpen, wil RAI Amsterdam de bestaande systemen verder integreren tot een persoonlijke omgeving voor elke bezoeker, waar hij of zij het bezoek kan voorbereiden.

"MijnBeurs"

2bMore heeft hiertoe een "MijnRAI" omgeving gerealiseerd. In deze omgeving, kan de bezoeker exposanten bekijken en selecteren die hij interessant vindt, afspraken maken en content van exposanten verzamelen.

“Wij zijn een projectorganisatie met hele duidelijke deadlines. Alles moet klaar zijn als de deur van de beurs open gaat. 2bMore begrijpt dat. Zij pakken trajecten snel op en zorgen dat het op tijd af is. Dat past bij ons.”

De omgeving kent een selfservice gedeelte waarin de bezoeker zijn profiel voor de betreffende community kan onderhouden. Ingelogde bezoekers krijgen bovendien extra gebruiksmogelijkheden op de website, zoals het samenstellen van “MijnBeurs”: een persoonlijke keuze uit exposanten, seminars en beursevents. Ook het registreren voor een beurs is met een paar clicks geregeld.

Klant

Oplossingen