Multi-brand e-mailmarketing

Admitter

Admitter is een bureau voor e-mailmarketing voor zakelijke doelgroepen. Het bedrijf uit Leiden verzorgt partnermails in opdracht van adverteerders. Voor het beheren van databases, het selecteren van adressen en het verzenden van e-mails zocht Admitter een oplossing met als vereiste dat het gehele proces in één applicatie kon worden ondergebracht.

Eén applicatie

Gezien het bedrijfskritische belang van het gehele proces koos Admitter voor 2bMore. 2bMore biedt met haar Ternair platform een dedicated product ter ondersteuning van het gehele e-mailmarketingproces van Admitter.

"De kracht van 2bMore ligt in twee dingen, de oplossing en de organisatie. Ik moet erop kunnen vertrouwen dat ik elke dag opnieuw onze klanten kan bedienen. Dankzij 2bMore heb ik dat vertrouwen."

Klanten worden geautomatiseerd via fuzzy matching herkend en samengevoegd. Profielinformatie wordt geautomatiseerd opgebouwd en verrijkt. Doelgroepen kunnen worden geselecteerd op basis alle velden in de marketingdatabase en de respons op e-mailcampagnes. E-mailcampagnes kunnen worden ingericht en verzonden op basis van één dynamische template waarbij alle onderdelen (afzender, onderwerp, content) kunnen worden gepersonaliseerd per mediamerk. De gehele implementatie was in drie maanden rond.