Cross channel campagnemanagement

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam organiseert en faciliteert congressen, beurzen en evenementen. In aanloop naar en tijdens eigen beurzen stuurt RAI Amsterdam gerichte, digitale uitingen aan (potentiële) bezoekers en exposanten.

Relevante doelgroepen

2bMore implementeerde haar webbased oplossing Ternair Campaign in twee maanden. Daarin worden alle onderliggende databronnen met klantgegevens gekoppeld: de marketingdatabase, het ERP-systeem, de klantenpiramide, de ticketingsystemen en de omgevingen waarin de exposanten hun content aanbieden.

“2bMore bewijst zich telkens weer als een zeer flexibele partner. Als geen ander begrijpen ze onze business en weten voor uiteenlopende vraagstukken op een pragmatische wijze de juiste technische oplossingen te bieden. Wat 2bMore kenmerkt als partij is dat zij erg snel kunnen schakelen en goed meedenken met de klant. Dit maakt hen zeer waardevol.”

Op basis van triggers kunnen bezoekers en exposanten worden geselecteerd en benaderd. De selectie vindt direct uit de brondata plaats. Er hoeft dus niets geïmporteerd te worden in een aparte omgeving. Met Ternair Campaign kan RAI Amsterdam real-time reageren op allerlei events die voor, tijdens en na een beursbezoek optreden. Via e-mail, sms en push-berichten op verschillende websites worden relevante doelgroepen op het juiste moment benaderd. Sinds de implementatie worden met een klein team 300 campagnes per jaar uitgevoerd, waarmee 65% van de beursregistraties wordt gerealiseerd.

Klant

Oplossingen

Bekijk video