Data-driven app-platform voor evenementen

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam organiseert en faciliteert congressen, beurzen en evenementen voor ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar. Met een persoonlijke omgeving voor elke bezoeker streeft RAI Amsterdam ernaar om het haar exposanten en bezoekers het hele jaar door zo eenvoudig mogelijk te maken om hun beursbezoek voor te bereiden. Om de toegankelijkheid van de persoonlijke omgeving te vergroten zocht RAI Amsterdam een app die real-time in verbinding staat met de database.

Real-time koppelen van databronnen

Na een gedegen onderzoek naar aanbieders en mogelijkheden koos RAI Amsterdam voor 2bMore. Doorslaggevend was dat 2bMore in staat is de bestaande data realtime te koppelen aan de app. Met als grote voordeel dat de data altijd up-to-date is.

"Het is prettig werken met 2bMore. Er wordt gedacht vanuit de business en niet alleen vanuit de techniek. Bovendien kunnen ze snel schakelen en dat is belangrijk voor ons"

In twee maanden tijd implementeerde 2bMore een data-driven App-platform. Met dit platform kan RAI Amsterdam in zeer korte tijd nieuwe apps samenstellen en introduceren. Voor de verschillende evenementen kan gekozen worden uit meerdere templates die ieder ook apart gestyled kunnen worden. Op deze manier heeft iedere app een eigen uitstraling in de huisstijl van het evenement.

Klant

Oplossingen