Case

Dagelijks gepersonaliseerde content voor 1.2 miljoen professionals

Vakmedianet is de leidende b2b uitgeverij in Nederland met sterke redactionele merken voor professionals in tal van functies en branches. Sinds enkele jaren maakt Vakmedianet een transitie door: de communities die de uitgeverij voorheen op papier bediende, moeten ook online worden voortgezet en uitgebreid.

Vastleggen en ontsluiten klikgedrag

Voor Vakmedianet is het relevant om te weten wie de professionals zijn die gebruik maken van hun content. Door de profielen van haar klanten te koppelen aan analyses van hun leesgedrag ontstaat een gedetailleerd inzicht in de interesses van bezoekers, en dienen zich mogelijkheden aan om daarop in te spelen.

“2bMore denkt niet vanuit IT, maar vanuit business. Zij hebben uitgebreide kennis van het samenbrengen van datastromen op een manier die de business ondersteunt.”

Om die gegevens samen te brengen tot eenduidige klantprofielen heeft 2bMore verschillende databronnen met klantgegevens samengevoegd in een marketingdatabase en ontsloten binnen de omgeving voor campagnemanagement. Met behulp van speciale trackers uit het e-mail & campagnemanagement systeem en met digitale “fingerprints” wordt al het klikgedrag vastgelegd. Dat wordt vervolgens toegankelijk gemaakt voor marketingdoeleinden binnen de Ternair-omgeving.

Sinds de implementatie beschikt Vakmedianet over een integraal klantbeeld, samengesteld uit: klantprofiel, abonnementen, transacties, nieuwsbrieven en klikgedrag. Daarmee is Vakmedianet in staat om heel gericht specifieke doelgroepen af te bakenen, te selecteren en te benaderen met relevante gepersonaliseerde content.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.