Case

Authenticatie, autorisatie en profilering

Springer Nature is de grootste academische boekenuitgever, uitgever van ‘s werelds meest toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften en een pionier in open research. Springer Nature streeft ernaar haar doelgroep van hoogwaardige informatie en diensten te voorzien, gedurende hun hele loopbaan – vanaf de opleiding via beroepsuitoefening tot praktijkuitoefening.

Realtime ontsluiten van data

In 2009 zette een van de bekendste onderdelen van Springer Nature in Nederland, Bohn Stafleu van Loghum, de transitie naar online in met de bouw van een platform, ‘MijnBSL’. De uitgeverij had twee behoeften: BSL was op zoek naar een goede techniek voor authenticatie en autorisatie van klanten en wilde op een adequate manier managementinformatie verzamelen over het gebruik van het platform.

“Het is prettig werken met 2bMore. 2bMore heeft de kennis in huis om direct te reageren op vragen en nieuwe verzoeken, maar komt ook zelf met voorstellen. Kortom, een professioneel bedrijf met professionele service voor een professionele prijs.”

2bMore heeft haar softwareoplossing Ternair Interact ingezet voor het inrichten van een platform waarmee abonnementen uit SAP realtime, online worden ontsloten binnen de websites en portals van BSL.

Sinds de implementatie beschikt BSL over één centraal platform waarmee het bedrijf in staat is om snel en effectief afgeschermde content op de diverse websites te ontsluiten voor geregistreerde gebruikers. Inmiddels werken meerdere internationale bedrijfsonderdelen van Springer Nature met de marketingoplossingen van 2bMore.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.