Case

Persoonlijke omgeving voor beursbezoekers

RAI Amsterdam organiseert en faciliteert congressen, beurzen en evenementen. Jaarlijks faciliteert het bedrijf meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, presentaties en meetings met ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar.

Verhoging klanttevredenheid

Veel beurzen die RAI Amsterdam organiseert zijn zeer groot. Vele hebben een internationaal karakter en trekken bezoekers uit de hele wereld. Bezoekers willen vaak het maximale uit hun bezoek halen. Om hen daarbij te helpen, wilde RAI Amsterdam de bestaande systemen verder integreren tot een persoonlijke omgeving voor elke bezoeker, waar hij of zij het bezoek kan voorbereiden. 2bMore heeft hiertoe een “MijnRAI” omgeving gerealiseerd.

“Wij zijn een projectorganisatie met hele duidelijke deadlines. Alles moet klaar zijn als de deur van de beurs open gaat. 2bMore begrijpt dat. Zij pakken trajecten snel op en zorgen dat het op tijd af is. Dat past bij ons.”

In de “MijnRAI”-omgeving kan de bezoeker exposanten bekijken en selecteren die hij interessant vindt, afspraken maken en content van exposanten verzamelen. Ingelogde bezoekers krijgen bovendien extra gebruiksmogelijkheden op de website, zoals het samenstellen van “MijnBeurs”: een persoonlijke keuze uit exposanten, seminars en beursevents. Ook het registreren voor een beurs is met een paar kliks geregeld.

Bezoekers waarderen de mogelijkheden om hun bezoek via het platform voor te bereiden. Daarmee draagt het platform bij aan hogere klanttevredenheid binnen RAI Amsterdam.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.