Case

Data-driven app-platform voor evenementen

RAI Amsterdam organiseert en faciliteert congressen, beurzen en evenementen voor ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar. Veel beurzen die RAI Amsterdam organiseert zijn zeer groot. Vele hebben een internationaal karakter en trekken bezoekers uit de hele wereld. Deze bezoekers willen vaak het  maximale uit hun bezoek halen

Realtime koppelen van databronnen

Met een persoonlijke omgeving voor elke bezoeker streeft RAI Amsterdam ernaar om het haar  exposanten en bezoekers het hele jaar door zo eenvoudig mogelijk te maken om hun beursbezoek voor te bereiden. Om de toegankelijkheid van de persoonlijke omgeving te vergroten zocht RAI Amsterdam een app die realtime in verbinding staat met de database.

“Het is prettig werken met 2bMore. Er wordt gedacht vanuit de business en niet alleen vanuit de techniek. Bovendien kunnen ze snel schakelen en dat is belangrijk voor ons”

De app moet bezoekers van een evenement de mogelijkheid geven het beursbezoek overal en op elk moment van de dag voor te bereiden. De exposant kan de app gebruiken om extra exposure te creëren en om leads te verzamelen. Na een gedegen onderzoek naar aanbieders en mogelijkheden koos RAI Amsterdam voor 2bMore. Doorslaggevend was dat 2bMore in staat is de bestaande data realtime te koppelen aan de app. Met als grote voordeel dat de data altijd up-to-date is.

In twee maanden tijd implementeerde 2bMore een data-driven App-platform. Met dit platform kan RAI Amsterdam in zeer korte tijd nieuwe apps samenstellen en introduceren. Voor de verschillende evenementen kan gekozen worden uit meerdere templates die ieder ook apart gestyled kunnen worden. Op deze manier heeft iedere app een eigen uitstraling in de huisstijl van het evenement.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.