Case

Uitgeverij bundelt klantdata en focust op output

MindCampus (voorheen WEKA Business Media) is een mediabedrijf dat professionals in human resources management (HR) en facility management ondersteunt met mediadiensten. De hoeveelheid klantgegevens die MindCampus via haar online media verzamelt groeit sterk; de gegevens werden echter versnipperd over het bedrijf opgeslagen.

Centrale marketingdatabase

In 2012 besloot MindCampus stappen te zetten om alle gegevens te combineren in een centrale marketingdatabase. Op die manier zou het bedrijf de aanwezige informatie kunnen samenvoegen tot volwaardige klantprofielen, die als basis kunnen dienen voor gerichte marketingoplossingen. In de zoektocht naar een gespecialiseerde partij kwam MindCampus bij 2bMore terecht.

“De kracht van 2bMore is dat zij zich snel kunnen verplaatsen in de problematiek. Dankzij hun oplossing kunnen wij op een gestructureerde manier met onze doelgroep communiceren. Wij verliezen geen tijd meer, maar kunnen focussen op output.”

2bMore heeft een centrale marketingdatabase ingericht op basis van koppelingen met verschillende databronnen. Deze gegevens worden ontsloten in Ternair Campaign, de e-mail &  campagnemanagement oplossing van 2bMore. Hiermee kunnen specifieke doelgroepen worden geselecteerd en e-mailcampagnes worden opgemaakt en verstuurd op basis van dynamische templates.

Sindsdien beschikt het bedrijf over een geautomatiseerd marketingplatform waarin alle informatie over klanten en prospects samenkomt. Zo ontstaat klantkennis die MindCampus in staat stelt om haar doelgroepen heel gericht te benaderen via verschillende kanalen zoals e-mail, telemarketing en social media.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.