Case

Relevant door een 360º klant­beeld

Integrated Systems Events (ISE) is de grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van audiovisuele media en elektronische systeemintegratie. Het jaarlijkse, vierdaagse evenement trekt ruim 70.000 professionals.

Meer conversie en lagere kosten

Van beginjaar 2004 tot 2016 had iedere beurseditie zijn eigen database met bezoekersregistratie. ISE wilde professionaliseren en de communicatie over haar evenementen afstemmen op individuele klantkenmerken. Een 360˚ klantbeeld van de bezoekers – over de grenzen van meerdere beursedities heen – is daarvoor noodzakelijk.

“2bMore heeft verstand van data. Ze begrijpen onze business. Dankzij de oplossingen van 2bMore bereiken wij onze doelgroep op het juiste moment met gepersonaliseerde content.”

2bMore heeft een centrale marketingdatabase ingericht op basis van koppelingen met alle ISE-systemen. Deze gegevens worden gestandaardiseerd, gematcht, ontdubbeld en samengevoegd. Zo ontstaat een ‘golden record’ per klant. In de campagnemanagement oplossing worden doelgroepen geselecteerd en gepersonaliseerde e-mails opgemaakt en verzonden op basis van dynamisch template(s).

Na een implementatieperiode van tien weken is een centrale database opgebouwd met meer dan 160.000 professionals. Afgezien van hogere conversies en lagere kosten rondom haar eigen beurzen biedt deze database de mogelijkheid additionele businessmodellen op te zetten.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.