Case

Multi-brand e-mail­marketing

Admitter is een bureau voor e-mailmarketing voor zakelijke doelgroepen. Het bedrijf uit Leiden verzorgt partnermails in opdracht van adverteerders. Voor het beheren van databases, het selecteren van adressen en het verzenden van e-mails zocht Admitter een oplossing met als vereiste dat het gehele proces in één applicatie kon worden ondergebracht.

Centraliseer en beheer data

Gezien het bedrijfskritische belang van het gehele proces koos Admitter voor 2bMore. De centrale marketingdatabase van 2bMore is een dedicated product voor het beheer van adresbestanden. Klanten worden geautomatiseerd via fuzzy matching herkend en samengevoegd. Profielinformatie wordt geautomatiseerd opgebouwd en verrijkt.

“De kracht van 2bMore ligt in twee dingen, de oplossing en de organisatie. Ik moet erop kunnen vertrouwen dat ik elke dag opnieuw onze klanten kan bedienen. Dankzij 2bMore heb ik dat vertrouwen.”

In de e-mail en campagnemanagement oplossing kunnen doelgroepen worden geselecteerd op basis van alle velden in de marketingdatabase en de respons op e-mailcampagnes. E-mailcampagnes kunnen worden ingericht en verzonden op basis van één dynamisch template waarbij alle onderdelen (afzender, onderwerp, content) kunnen worden gepersonaliseerd per mediamerk. De gehele implementatie was in drie maanden rond.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.