Nieuws

2bMore/ Ternair viert 10-jarig bestaan

01 januari 2016

2bMore/ Ternair viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Het data-driven marketingbureau is in het afgelopen decennium uitgegroeid tot een volwassen dienstverlener met een trouwe klantenkring.

Begin 2006 besloten Paul van Goor, Eelco Gerritsma en Erik van Stiphout een eigen bedrijf te starten. Gedreven door hun ambitie om data-driven marketingprocessen te verbeteren en te versnellen, besloten ze de handen ineen te slaan en 2bMore/ Ternair op te richten.

Klantgegevens zitten in ons DNA. En dan het liefst heel veel klantgegevens”, vertelt van Stiphout. Sinds de start ondersteunt 2bMore/ Ternair organisaties met grote klantdatabases. “We zijn gespecialiseerd in het samenvoegen en snel toegankelijk maken van grote hoeveelheden klantgegevens voor outbound- en inbound marketing. Dit doen we door de inzet van vakmensen en door het slim toepassen van technologie binnen het marketingspeelveld.

In tien jaar tijd is 2bMore/ Ternair uitgegroeid tot een gerenommeerd data-driven marketingbureau in Nederland. “We werken dagelijks aan de groei van onze klanten en hebben daarmee een tevreden en trouwe klantenkring weten op te bouwen. We zijn klaar voor de toekomst en hebben de ambitie om ook de komende jaren verder te groeien.”

Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?

Praat met een specialist en ontdek wat onze software voor jou kan doen.

Contact opnemen
Ook starten met krachtige 1-op-1 marketing automation?
Volgende

Onderzoek: wordt dit het jaar van data-driven marketing?

Vorige

Data-driven marketing: hoe staat Nederland ervoor?