Kansen en knelpunten bij data-driven 1-op-1 marketing

Benchmark data-driven marketing 2017

Download het benchmarkrapport

Actueel

Waarom dit benchmarkrapport


Klanten verwachten dat een leverancier weet wie ze zijn, wat ze willen en op welke informatie ze zitten te wachten. Het is voor veel bedrijven echter een brug te ver om data-driven 1-1 marketing te bedrijven.


Hoever zijn marketeers bij het aangaan van die uitdagingen? Kunnen ze alle relatiedata onder één noemer brengen? Beschikken medewerkers over de meest actuele informatie? Krijgen prospects en klanten op het juiste moment een relevante boodschap, afgestemd op hun gedrag en behoeften?
Deze benchmark geeft antwoord op deze en onderliggende vraagstukken.Resultaten benchmarkonderzoek

Feiten & cijfers76%
van de respondenten geeft aan dat data-integratie de grootste belemmering is bij het doorvoeren van data-driven marketing
83%
van de respondenten is ervan overtuigd dat realtime en geïntegreerd beschikbare relatiegegevens efficiencyvoordelen in de marketingactiviteiten opleveren
59%
van de organisaties heeft relatiedata niet realtime beschikbaar.
76%
van de organisaties verwacht te groeien als data-driven marketing optimaal wordt ingezet
83%
van de respondenten geeft aan dat technologie die data integreert een zeer belangrijke rol speelt in de toekomstige concurrentiekracht


Meer informatie in het benchmarkrapport:

Download het benchmarkrapport

Benchmark data-driven marketing 2017

Kansen en knelpunten bij 1-op-1 marketing


Wat zijn de kansen en knelpunten bij de transitie naar data-driven 1-op-1 marketing?


Download het benchmarkrapportReacties op het benchmarkrapport

Wat zeggen anderen over het benchmarkrapport"Het gaat steeds meer om relevantie en aansluiten bij de actuele behoefte van de klant. Realtime beschikbaarheid en gebruik van data is dan essentieel."
"Alleen als we marketing kunnen bedrijven op basis van gedrag en profiel van de klant, zijn we in staat om diens behoeften zodanig in te vullen dat we omzet en loyaliteit hiervoor terugkrijgen."
"Met een 1-op-1 boodschap voelt de klant zich persoonlijk meer aangesproken en past de boodschap beter bij zijn of haar interesses. Dit verhoogt de kans op aankoop."
"Data wordt als bron gebruikt om de marketingactiviteiten doelmatiger (kostenefficiënter) en doeltreffender (de juiste persoon, groep) uit te voeren."
"1-op-1 campagnes zijn belangrijk om de klant te bereiken in een tijd met zoveel aanbiedingen en mailingen."
Deel het benchmarkrapport

Vertel anderen over het benchmarkrapport


Deel op Google

Contact

2bMore gaat graag persoonlijk met u in gesprek


Ontdek hoe 2bMore jouw organisatie kan helpen bij het verbeteren en versnellen van jouw van data-driven marketingprocessen


Neem contact met ons op